Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od rozchodu s Benem Cristovaem (36) je Monika Bagárová (29) takzvaně „single“. Nezájmem mužů ale kráska rozhodně netrpí. Hned dvakrát to platí v jejím novém klipu Let Me Love U, kde se na ni lepí skupinka spoře oděných svalovců. Bagárová naplánovala premiéru klipu symbolicky na 14. února na den svátku svatého Valentýna.

„Let Me Love U vypráví příběh obyčejné holky toužící po skutečné lásce a přátelství, která, i když se cítí smutná a osamělá, dál musí předstírat, že je sexy a v pohodě, protože je profesionálka,“ popisuje Monika, která se kvůli premiéře klipu vrátila o pár dní dříve z New Yorku.

„Klip má sice premiéru na Valentýna, ale není to žádná lovestory s happyendem. Je o bouřlivém rozchodu, který je o to bolestnější, že mým bývalým přítelem je jeden z tanečníků, se kterým musím navzdory rozchodu být pořád v kontaktu a tvářit se kvůli natáčení, že je vše v pořádku, i když to není pravda,“ říká Monika a netají, že inspirací jí byl nejen osobní život, ale také Beyoncé (42) a její píseň If I Were a Boy. „Líbí se mi, jak dokázala v pár minutách vystihnout rozdílnost dvou světů a chtěla jsem se pokusit o totéž,“ dodává zpěvačka. Ta, stejně jako její americký vzor, ztvárnila v klipu hlavní roli.

Reklama

Další články

Načítám