Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho o ní nebylo ani vidu, ani slechu a není se co divit. První vicemiss z roku 2009 Lucie Smatanová (38) měla totiž poslední dobou zakázky hlavně v zahraničí, teď se ale začínají kupit nabídky také u nás.

Aby aktualizovala svůj book, Lucie se rozhodla, že nafotí sérii nových snímků, které maximálně zdůrazní její smyslnou ženskost. Ke spolupráci si přizvala kamarádky Barboru Navrátilovou, která se postarala o celkový styling focení, a vizážistku Martinu Bartoškovou.

„S Luckou vždy ráda spolupracuji, je to naprostý profesionál, a navíc jeden z mála lidí, kteří neberou vaši práci jako samozřejmost. Lucka mě už několikrát přesvědčila o tom, že i ve světě šoubyznysu jsou lidé, kteří jsou rovní a féroví, a tak jsme si plácly i při této spolupráci a moc ráda jsem pomohla. Myslím, že vznikly fotky, kde je Lucka opět jiná, pro mě však čistá a výjimečná,“ sdělila své dojmy z focení Navrátilová.

Také Lucka byla ze spolupráce nadšená. „K focení jsem si přizvala profesionálky ve svém oboru, jsem tedy s fotkami velmi spokojená. Vyzkoušely jsme mikádo, silnější líčení i výrazné šperky a outfity. Chtěla jsem trochu jiné fotky, než mám z pracovních zakázek, abych mohla klientům prezentovat i jiný profil. A to se, myslím, povedlo,“ řekla Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám