Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se postavila na obranu z násilí na manželce Darině Rychtářové (66) obviněného Josefa Rychtáře (65) s takovou vehemencí, až jí bylo všem líto. Mluvila stejně, jako když poslušná žačka septimy odříkává naučený text. A asi se jí není vůbec co divit. Podle lidí, kteří nyní mají k pěnici blízko, se totiž chce svému šohajovi odvděčit za to, že se k ní vrátil. „Po trapasu na Barrandově se Rychtář s Bartošovou rozešel," tvrdí naši informátoři.

„Vadilo mu, že mu vyčítá, že všechno, co je špatně, je jeho vina. I nějaké to popíjení tam bylo. Tak se naštval a vypadl od ní,“ dozvěděli jsme se. Trucování mu ale vydrželo jen pár hodin, a tak se k žadonící zpěvačce zase vrátil. V dojaté Uhříněvsi se zase rozlil pocit štěstí a domácí pohody a na místních paloučcích začaly růst čtyřlístky s rekordními pěti lístky.

„Jsme stále spolu a milujeme se. A žijeme spolu u mne doma,“ sdělila Super.cz Iveta Bartošová. Ta se za svého milého postavila přesto, že – jaká náhoda – sama měla před časem také pod pravým okem pořádnou modřinu. V přítomnosti Rychtáře se vůbec zraňuje a padá tu na lampičku, tu na schody spousta lidí – Iveta si zmasakrovala rameno ještě v říčanské vile manželů Rychtářových, ve stejném domě pak došlo několikrát k událostem, po kterých skončila Darina Rychtářová v nemocnici. Vždy u toho byl Rychtář, ale pokaždé se Rychtářová asi dobrovolně omlátila o schody, podlahu a bůhvíco ještě.

„Ona se ho prostě snaží zničit. Takže já jsem byla svědkem toho, kdy ona se sama sebepoškozovala před několika měsíci (Iveta si vzhledem ke svému stavu již nedokáže uvědomit, že jde o celý jeden rok – pozn. red.) a dělá to pořád,“ odříkala poslušně naučenou básničku Iveta pro televizi Nova. S Rychtářovou se přitom podle našich zpráv potkala za poslední rok jen jednou, a to ve chvíli, kdy ji Darina načapala v kalhotkách ve své vlastní firmě.

Reklama

Další články

Načítám