Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Letní dovolená neplánovaně vyčerpala rodinný rozpočet a s nákupem školní výbavy jste museli nebo ještě musíte čekat až do vytoužené výplaty? Svá dítka ale můžete do školy vybavit bez starostí! Na nákup školních potřeb využijte rychlou SMS půjčku do výše až 10.000 korun, kterou jednoduše do měsíce splatíte.

Dovolená u moře?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Utrácení o dovolených je jistě příjemné, jenže koncem prázdnin se už nemusí každému dostávat peněz na některé neplánované výdaje. Dítka vyrostla rychleji, než jste čekali, školní pomůcky vyžadují obnovu a ratolesti se chtějí po návratu do lavic pochlubit spolužákům novinkami. A vy možná ještě přemýšlíte o tom, že ten na poslední chvíli zlevněný zájezd by byl prima. Starosti zaplatit tyto výdaje snadno vyřeší rychlá SMS půjčka společnosti Kredia. Peníze můžete využít k libovolnému účelu a půjčku jednoduše splatíte příští měsíc, až vám dorazí výplata. Výhodný nákup vám tak ani na konci prázdnin neuteče mezi prsty.

Půjčte si snadno a rychle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Půjčit si můžete snadno po registraci na www.kredia.cz. Při každé další žádosti pak už jen stačí zaslat SMS na telefonní číslo 907 07 a peníze budou zaslány na váš účet nejpozději do druhého dne. Nově je k dispozici půjčka až do výše 10.000 Kč. Půjčka Kredia není žádný složitý úvěr, nezavazujete se tedy k žádnému dlouhému splácení. Jednoduše ji jednorázově zaplatíte, až vám dorazí pravidelný přísun financí. Sami si můžete vybrat, jak rychle půjčku zaplatíte, na výběr jsou možnosti 15, 22 a 30 dnů. SMS půjčka Kredia je rychlá, diskrétní a zcela bezpečná. Získáte ji snadno a stejně snadno ji můžete i splatit. Peníze můžete vrátit kdykoli, nejpozději však ve zvolené lhůtě splatnosti, vložit je můžete i na účet poskytovatele v jedné z bank. V případě neočekávaných potíží se splacením půjčky v termínu je možné s inkasní společností za poplatek domluvit rozložení splátek. Se SMS půjčkou Kredia se tak nemusíte bát exekutorů.

Další články

Načítám