Hlavní obsah
Článek

Rozčílení neskrýval obyvatel Prahy 7, který bydlí nedaleko Alza.cz v pražských Holešovicích a byl zvyklý parkovat v místech, která jsou nyní již týden v kuse obsazena. Když se chtěl na důvod parkování zeptat jednoho z řidičů, ten mu v běhu odpověděl: „V Alza.cz se nyní nakupuje zadarmo!“ Podle dostupných zjištění je stejná situace kolem prodejen Alza.cz i v dalších 26 městech v České i Slovenské republice.

Tipni si a vyhraj!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak nakoupit u Alza.cz zadarmo? Je to velice jednoduché! Koupíte si u Alza.cz zboží a při nákupu zvolíte odpověď na tipovací otázku – např.: „Kolik praček prodá Alza.cz za celý příští týden?“ Jeden týden tipujete, následující týden se vyhodnocují výsledky a vybírají vítězové. Není proto možné, aby někdo čekal s odpovědí až na poslední chvíli a měl tak větší šanci než ostatní.

Sto šťastlivců již tento týden!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po celý týden, kdy probíhá vyhodnocení, mohou všichni tipující sledovat, jak se na www.alza.cz mění počítadlo prodaných kusů a jestli se blíží či vzdalují od svého tipu. Ve chvíli, kdy se počítání uzavře, systém vyhodnotí všechny tipy a určí sto výherců, jejichž odhad byl nejpřesnější. Tito šťastlivci pak obdrží poukázky v hodnotě svého uskutečněného nákupu a další nákup tak mají zdarma!

Je na vás, kolik vyhrajete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velikost výhry odpovídá přesně objemu původního nákupu. Je tedy zcela na vás, co dostanete zadarmo – zda to bude velká 3D televize, notebook pro děti nebo inkoustová náplň do tiskárny. Také je na vás, zda zvolíte větší nákup a budete hrát jednou, nebo budete kupovat zboží postupně a hrát každý týden.

Soutěžíme celé září!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý zákazník Alza.cz má naprosto unikátní šanci hrát a vyhrát zadarmo přesně to, co vždycky chtěl. Soutěž totiž probíhá po celé září! Podrobné informace o soutěži najdete na www.alza.cz.

Další články

Načítám