Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zdeněk Troška (70) má za sebou premiéru svého nového komediálního dílka Babovřesky aneb z dopisu vesnické drbny, a tak se zase ocitá v záři reflektorů. Při té příležitosti nám prozradil, jak týrá svůj štáb a jak to má momentálně s muži.

Někteří lidé říkají, že kdyby byly Babovřesky o půl hodiny kratší, filmu by to prospělo. Že by ale trval na každém záběru stůj co stůj, to „rejža“ Troška odmítá.

„Myslím si, že jsem sám na sebe přísnej. Dokonce mi holky skriptky říkají macecha zlá. Jsem nekompromisní a klidně něco vyhodím ven. Postupně při každém střihu trochu ubírám materiálu, aby to nezdržovalo děj,“ brání se tvůrce slavných komedií, jako jsou trilogie Slunce, seno… nebo Kameňák.

Kvůli části filmu, která je až moc přeslazená, si pro diváky přichystal překvapení. „Je tam část, kde je romantika, svíčky, vínko… Je toho už trochu moc, tak jsme tam dali něco nečekaného. Lidé si budou myslet, že jsem se zbláznil,“ těší se na reakce Zdeněk.

Na zdrcující kritiky kašle, už plánuje dvojku a také natáčení jedné z pohádek. Také ho čeká účast na moskevském festivalu s filmem Čertova nevěsta. A má vůbec s kým slavit svůj úspěch?

„Mám okruh přátel, to je moje rodina. Co se týče chlapů, je to stále to samé. Zaregistroval jsem se s prací, takže pořád nemám žádného přítele. To vám říkám na rovinu. Kdyby nějaký byl, skrývat ho nebudu,“ slibuje závěrem Zdeněk Troška.

Reklama

Další články

Načítám