Hlavní obsah
Článek

Herečka Tatiana Vilhelmová (45) se už brzy stane maminkou a rostoucí těhotenské bříško už u ní nelze přehlédnout.

Sympatickou herečku jsme zastihli v žižkovských ateliérech po boku herce Kryštofa Hádka (42), s nímž Táňa strávila den a noc. Vojta Dyk (38) však může být klidný - oba známí herci se stali novou populární dvojicí, která v nových spotech podporuje Českého lva.

Pro těhotnou Táňu, které to moc sluší, to nebyl snadný výkon, ale jistě i díky skvělému týmu a mladému krasavci po boku celodenní natáčení zvládla.

V rámci natáčení spotu se dokonce musela obléct do kimona a společně s Hádkem si vyzkoušeli role karatistů. A že jim to šlo!

V natočených spotech vystupuje Táňa jako zkušená žena a Kryštof jako její žák. Nenechal se ovšem zahanbit a udělil Táně také pár rad. Například ji instruoval, jak by se měla chovat při propagačním natáčení, jako bylo právě to, kterého se účastnili. On sám se totiž připravil naprosto dokonale včetně vtipného kostýmu, který Táňu nečekaně vyvedl z konceptu.

K závěru natáčení, když už byli všichni značně unavení, Táňa přítomné probrala výkřikem „Praskla mi voda!“ Při tom se mnohým zatajil dech. Naštěstí šlo pouze o žert s prasklým sáčkem naplněným vodou, v němž plavaly rybičky, a k porodu zatím nedošlo, jinak by celá akce dostala úplně jinou dimenzi.

Reklama

Další články

Načítám