Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvacítka finalistů kulinářské soutěže MasterChef nepředvede jen své kuchařské umění, ale i šarm a sexappeal.

Mezi amatérskými kuchaři a kuchařkami najdeme spoustu fešáků s ohromujícím charismatem i přitažlivé sexy krásky s ladnými křivkami.

K nejkrásnějším kuchařkám bezesporu patří například šestadvacetiletá Michaela Králiková z Bratislavy, která je momentálně na mateřské dovolené a z fleku by mohla aspirovat i na titul nejkrásnější maminky.

Zdatně jí sekunduje pohledná učitelka angličtiny z Jihoafrické republiky Octavia McKenzie, atraktivní blondýnka Zuzana Podkonická či slovenská novinářka Ivana Sladkovská.

A na své si samozřejmě přijdou také dámy, které můžou obdivovat fešného tmavovlasého krasavce a kondičního trenéra Matúše Dziana z Bratislavy, usměvavého fotografa z Prahy Marka Pavalu či pohledného třicátníka Václava Říhu, který pracuje jako číšník. Zahanbit se jistě nenechá ani ekonom s milým úsměvem a italským temperamentem Matteo Montagni.

Na ty nejpřitažlivější kuchaře a kuchařky, kteří se v pátek v prvním finálovém souboji kulinářské show MasterChef budou muset poprat se středomořskou kuchyní, se podívejte do naší fotogalerie.

Reklama

Další články

Načítám