Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krátce poté, co se na veřejnost dostala informace, že Jaro Slávika (49) pojí podezřele úzký vztah se zpěvačkou Karolínou Krézlovou (36), tak se s dalšími adeptkami na „post neoficiální producentovy milenky“ roztrhl pytel.

Nejhlasitěji se ke Slávikovi v bulváru hlásila jistá Barbora Novotná. A co čert nechtěl, na křtu diáře Jakuba Ludvíka, kde Krézlová zpívala se Sámerem Issou, se konkurentky osobně střetly. Po celou dobu bylo vidět mezi oběma dívkami až hmatatelné napětí.

„Došla si na mé vystoupení a ve chvíli, kdy jsem se fotili pro média," svěřila se Krézlová na večírku kamarádce. „Její snahy seznámit se se mnou jsou mi vrcholně nepříjemné. Nepodařilo se jí spojit se s Jarem a tak to zkouší na mě. Běhá mi z ní mráz po zádech. Vylekala mě, když na mě vybafla," pokračovala Krézlová ve své zpovědi přítelkyni a dále uvedla, že má o sobe strach, neboť se domnívá, že Novotná není psychicky v pořádku.

Záměrné výpady Novotná rezolutně odmítá a tvrdí, že setkání s Krézlovu bylo čistě dílem náhody. „Jakuba Ludvíka znám už skoro deset let velmi dobře a na jeho akce chodím celkem pravidelně," říká Barbora. „Se slečnou Krézlovou problém nemám a jestli je ona ano, což bylo podle jejího mírně řečeno zvláštního chování patrné, tak je to jen její věc, se kterou se musí poprat sama. Pro mě je ztráta času se něčím podobným zabývat," komentovala pro změnu hru na schovávanou na večírku Novotná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám