Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nefalšovanou rodinnou idylku si užila herečka Natalie Portman (31). Se svým manželem Benjaminem Millepiedem a synkem Alephem odpočívali na karibských ostrovech Turks a Caicos. Herečka měsíc po svatbě s Benjaminem zavítala do tamního luxusního resortu Parrot Cay. Manželé s ročním synkem využili i veškerých radovánek včetně vyjížděk na lodi či člunu.

Půvabná hvězda filmu Černá labuť si během utajeného svatebního obřadu v kalifornské oblasti Big Sur pořádaného podle židovských tradic nepřála žádnou publicitu, ale zvídaví paparazzi přeci jen pár snímků z oslav ulovili. Ani tentokrát tak na své dovolené neměla Natalie klid a fotografové ji opět vystopovali.

Slavná rodačka z Jeruzaléma Natalie se s Benjaminem seznámila v roce 2009 díky natáčení již zmiňované Černé labutě. Millipied zde působil jako taneční choreograf. O rok později v prosinci pár oznámil zásnuby a potvrdil, že spolu čeká dítě. Syn Aleph přišel na svět loni v červnu.

Související témata:
Turks a Caicos

Reklama

Další články

Načítám