Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Půvabné spodní prádlo Avalingerie podtrhne vaši smyslnost a zdůrazní ženskou krásu. Nyní máte jedinečnou šanci si tyto luxusní podprsenky pořídit za speciální ceny!

Pohodlí během dne

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se během dne cítit pohodlně a zároveň neskutečně svůdně a žensky? Avalingerie vyrábí smyslné prádlo, které je charakteristické svou jemností a pečlivostí zpracování jednotlivých detailů. Využijte speciální nabídky e-shopu Astratex v novém designu a dopřejte si podprsenku, kterou budete chtít oblékat každý den!

Luxusní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Malý kousek prádla, disponující silně svůdnou mocí. Váš dekolt bude celý den chránit tato luxusní podprsenka s push-up efektem, zdobená romanticky jemnou květinovou výšivkou. Dejte svému okolí najevo smyslnost a sebevědomí a podtrhněte svoji osobnost výběrem ďábelsky nezkrotné černé nebo andělsky bílé varianty. Tato podprsenka se přizpůsobí vašim potřebám díky odepínatelným ramínkům a vyjímatelným vycpávkám.

Neodolatelná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nádherná podprsenka z nové kolekce firmy Avalingerie, zdobená měkkým elastickým tylem, uprostřed sepnutým ozdobnou sponou s kamínky. Podprsenka Delicato splní Vaše nejnáročnější požadavky na funkční a sexy prádlo zároveň. Košíčky jsou velmi pohodlné s vyjímatelnými vycpávkami a také elastická ramínka lze jednoduše odepnout či nastavit. Pro sladění kompletu jsou k dostání klasické kalhotky, tanga a podvazkový pás v černé a bílé barvě.

Romantická

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Romantické prádlo nevyjde nikdy z módy, důkazem je tato podprsenka stylu „bardotka“. Důvodů, proč si tento styl podprsenek oblíbily miliony žen na celém světě, je několik: pozvedává prsa, vytváří pěkně modelovaný dekolt a výborně drží i s odepnutými ramínky. Ve vašem šatníku by tato podprsenka měla mít stálé místo, zamilujete si její univerzální využití a především krásný krajkový design.

Smyslná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenky Avalingerie jsou vhodné pro velká i pro malá ňadra, výrazného push-up efektu dosáhnete pomocí pěnové hmoty, kterou je košíček vyztužen. Takto tvarovaný košíček poprsí nejen zvedne, ale dá mu přirozený kulatý tvar. Prakticky nastavitelná ramínka umožňují přizpůsobit prádlo pro různé outfity a střihy. Dosáhněte nejvyššího stupně svůdnosti. Chtějte pro sebe jen to nejlepší!

Sexy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neodolatelný pocit ženskosti vám dodá tato push-up podprsenka z limitované série s jemným krajkovým zdobením. Nejen, že se postará o plný dekolt, ale i pevně drží a díky pošití bavlnou je vhodná pro celodenní nošení.

Další články

Načítám