Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Stále více návrhářů a módních značek vytváří vlastní kolekce hodinek, které jsou krásné a zároveň plně funkční. Výběr hodinek mluví za Vás více, než si myslíte. Když se s někým vidíte poprvé, stačí jeden pohled, a už ví jenom podle hodinek, co jste zač. Proto pro vás specialisté z eshopu Kleopatra.cz připravili výběr toho nejlepšího.

Vím, kdo jsem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pamatujete ještě na digitální hodinky s klávesnicí? Jako žhavou novinku je musel mít ještě před pár lety každý, dnes se od těchto výstřelků ustupuje. Přesto se najde pár nadšenců, kteří na toto dnes už retro nedají dopustit. Většina však dává přednost klasickým, ale přitom elegantně okázalým hodinkám. Takovými hodinkami říkáte: „Vím, kdo jsem. Tichá, elegantní voda, která břehy mele…“

Jsem nebezpečně trendy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už je tomu více jak pětadvacet let, co zemřela hlavní ikona popartu Andy Warhol. Jeho umění ovlivnilo celou generaci a dodnes se o něm mluví jako o největší osobnosti 20. století. Andy Warhol se zabýval i designem a není proto od věci, připomenout si limitovanou kolekci hodinek, které nesou jeho jméno i ducha. Žádný fanoušek tohoto mistra si je nesmí nechat ujít. Pokud zrovna neholdujete tomuto druhu umění a stejně chcete být in, vybírejte zvláště z červené škály barev a nechte v sobě promluvit vaši kreativitu.

Ještě dvacet kiláků!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sportovce poznáte podle hodinek, které jsou velké, neforemné a mají třicet funkcí, které stejně nikdo nikdy nevyužije. Elegantního sportovce poznáte podle krásných, a přitom praktických, hodinek Navigare v námořním stylu. Studená voda a vzduch plný soli. To je symbol člověka, který miluje sport pro sport samotný. Pro ten pocit, kdy se po uběhnuté trase, či po jiné pokořené hranici, zastavíte a zhluboka se s bušícím srdcem nadechnete.

Není čas, zabývat se kompromisy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Cílevědomý muž si třeba koupí jenom jedny hodinky za život. Vybírá je ale s rozumem. Chce kvalitu a nebojí se za ni zaplatit. Právě takového poznáte podle hodinek švýcarské kvality, která dokonce chrání i samotného papeže. Swiss Legend je jednou z mála značek pyšnící se kvalitou, funkčností a krásou, která stále přetrvává.

Další články

Načítám