Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Štěpánková (78), kterou si každý pamatuje coby doktorku Královou z Nemocnice na kraji města, chystá společně s dalšími hereckými kolegy velký návrat na prkna Divadla na Vinohradech.

Společně s Danielou Kolářovou, Martou Vančurovou, Gabrielou Vránovou a Ivankou Devátou se objeví v roztomile sentimentální komedii o životě hvězd v zákulisí jevištní slávy To byla moje písnička!.

Jana Štěpánková se však do svého oblíbeného divadla nevrací natrvalo. „Není to stálé angažmá, ale pouze hostování, stejně jako u mých dalších kolegů,“ prozradila Super.cz Štěpánková, která nedávno oslavila 78. narozeniny.

Divadlo na Vinohradech patří k osudovým scénám Jany Štěpánkové. Na jeho prknech působila osmadvacet let. Po smrti svého manžela, režiséra Jaroslava Dudka nebyla Štěpánkové na Vinohradech prodloužena smlouva, a tak od roku 2000 působila zejména ve filmu a v televizi.

Po dlouhých dvanácti letech tak coby hostující členka souboru chystá velký návrat. Těšit se na ni můžeme od 2. listopadu, kdy má komedie To byla moje písnička! premiéru.

Reklama

Další články

Načítám