Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka Leoše Mareše (47) si poprvé vyzkoušela herectví. Stala se aktérkou videoklipu Nechci se ptát Zdeňka Style Hrubého. A byla z toho dost vyděšená. "Jsem trémistka, nejsem herečka a i teď se bojím sama na sebe podívat. Stydím se a připadá mi to divné," přiznala Super.cz na křtu klipu Monika Marešová (49).

Na nabídku svého kamaráda Zdeňka ale kývla. "Kamarádům se neodmítá a hezky poprosil. Říkala jsem o tom i Leošovi a ten reagoval pozitivně. Říkal, že do toho mám jít, protože každá zkušenost je dobrá," pokračovala Monika. Leoš prý klip ještě neviděl, ale v nejbližší době se na to chystá.

"Když jsme začínali, říkala jsem Zdeňkovi, že když to bude strašné, padne to na jeho triko a bude si za to moct sám," uzavřela Monika. Hodně přítomných modelek ovšem Monice to, že si v klipu zahrála, závidělo. "Pro mě jsou Zdeňkovy písničky největší romantika," svěřila Kateřina Průšová (40). S ní se shodla i Martina Dvořáková. Tereza Zimová a Kateřina Kristelová (44) pro změnu místo hudby vychvalovaly to, jak Zdeněk vaří.

Reklama

Další články

Načítám