Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Už dávno neplatí názor, že co sportující žena, to nevzhledná hora svalů, která se sama ráda ohlíží za jinými ženami. O tom se i v Čechách mohou v posledních měsících přesvědčit fanoušci ligy Sexy ragby, v které na hřiště nastupují slečny, jež by z fleku mohly usednout na trůn královny krásy. Podívejte se do fotogalerie, jaké dívčí skvosty v zápalu boje ukazují na diváky snad každý kousek svých dokonalých tělíček!

Že jsou hráčky ragby opravdu pastvou pro mužské oči, se čtenáři Super.cz mohli přesvědčit jak díky oficiálním snímkům hráček, tak ve videu z tréninku, na kterém si krásky hodně rajcovně dávaly vzájemně do těla. Nyní se sami všichni zájemci mohou podívat, co takový doslova pohledný zápas Sexy ragby obnáší.

V sobotu šestnáctého února se totiž v nafukovací hale na Pankráci, k níž od metra vedou šipky, koná první turnaj letošního roku. Účastní se ho padesátka krasavic. „Holky se na turnaj svědomitě připravovaly, takže kdo přijde, uvidí skutečné ragby. Na posledním castingu se přihlásilo hodně nových holek, takže ty, co na turnaje chodí pravidelně, potěší pohled na nové krásné hráčky. No a samozřejmě večer se všichni těšíme na afterparty, která je vždycky hodně divoká,“ slibuje hrající manažerka ligy Martina Berciková.

A jak se vlastně nádherným sportujícím dívkám pózovalo před aparátem fotografa celebrit, ale i divoké přírody Roberta Novotného? „Bylo to skvělý, bavilo nás to. Robert je laskavý fotograf a přesně ví, co chce. Do focení dává obrovské množství energie, které se na nás všechny holky přeneslo. Ani jsme se na fotkách nemohly poznat. Dal tomu sexy náboj, takže se nám hodně líbí,“ uvedla kapitánka týmu Pirátky Zuzana Poupová s tím, že některé z nových hráček se hlásí už jen proto, aby měly od Novotného hezké fotky.

„Trenér Petr Oklestek jim ale na tréningu ukáže, že ragby je v první řadě o sportu. Tréningy jsou pro nové hráčky náročné. Díky zkušenosti trenérů se ale i nová holka rychle dostane do formy. Tréninky jsou ideální průprava do plavek. A léto se přeci jen blíží,“ říká krásná Zuzka. „Kvůli sponzorům máme fitko, saunu, relax i výživu. Takže si sportujeme, užíváme si párty, k tomu máme hezký fotky a popularitu. Je to krásnej život,“ dodala spiklenecky Poupová.

Reklama

Další články

Načítám