Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Štiková, která čeká dítě s manželem Gábiny Partyšové Pepou Koktou, se poprvé objevila na veřejnosti s těhotenským bříškem. Ornella je ve čtvrtém měsíci a už je to pořádně znát. "Skončila jsem první trimestr, už je to vidět. Hlavně jedna konkrétní černovlasá osoba si myslela, že těhotná nejsem, teď už se to popřít nedá," řekla Super.cz Ornella.

Toho, že své těhotenství oznámila médiím, nelituje. I přesto, že téměř ihned po oznámení se mezi ní, Pepou Koktou a Gábinou Partyšovou rozhořel boj. "Nebyla to mediální válka. Jen jsem těhotenství oznámila, stejně by to prasklo," vysvětluje.

Momentálně chce především klid, aby stres neohrozil miminko. "Jsem v pohodě, chci mít klid, časem se s Pepou musíme na věcech domluvit," říká.

S Pepou Koktou je překvapivě stále v kontaktu. "Nějakým způsobem spolu mluvíme. Musela jsem se teď učit, měla jsem zkoušky, ukázal mi, že na mě myslí, že mě podporuje, že to zvládnu. Vyrazilo mi to dech," překvapila Ornella v baru Coco na křtu nového videoklipu k písni Nechci se ptát zpěváka Zdeňka Style Hrubého.

A dechberoucí je také její vyjádření k jejich mileneckému poměru. "Jestli jsme milenci? To nebudu potvrzovat ani vyvracet," dodala. K Pepovi má stále hluboké city. "Říká se, že nenávist a láska mají k sobě krůček, a já vlastně teď nevím, kde se nacházím," uzavřela Ornella.

Reklama

Další články

Načítám