Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pohledný a dnes i pořádně svalnatý účastník reality show Big Brother Karel Plyšák Frýd se svléká docela často a kolikrát i bez požádání. Tentokrát ale jeho pózování pro fotografku Báru Tichou mělo příchuť romantiky. Kája se totiž nechal zvěčnit i se svou nádhernou přítelkyní, policistkou Alenkou. Podívejte se do fotogalerie, jak to zaláskované dvojičce sluší!

„Oba jsme si focení moc užili, přesto Alča byla na začátku velmi nervózní. Stres z ní ale brzo opadl. Jen jsem se bál, že na focení bude zima a že nám bude muset paní fotografka upravovat tělo víc, než je zdrávo,“ připomněl Frýde se smíchem přírodní zákonitosti a reakci jistých částí horní poloviny těla na nízkou teplotu.

Partnerům to na fotkách sekne. Jen je škoda, že Alenka kvůli své práci na cizinecké policii ukázala své přednosti o dost míň, než její nabušený miláček. Vlastně vůbec. Kdyby se totiž na snímcích pro časopis Profashion odvázala, asi by z ní policejní šéf udělal nezaměstnanou.

„Focení s mou přítelkyní pro mě bylo přirozené. Trvalo tři hodinky a kvůli super partě a výborné atmosféře nenastal jediný zádrhel. Po více než ročním spolužití v jedné domácnosti máme konečně své první oficiální fotky a oba jsme za to rádi,“ dodal Plyšák, který se živí jako fitness trenér, zároveň ale jezdí se svou barmanskou show ve stylu Top Gunu. Má však zakázky i jako model. Naposledy dostal lukrativní zakázku na aviváž. Že by z něj byl Plyšáček Azurit, který je všude hebounký a měkounký?

Reklama

Další články

Načítám