Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Veronika Chmelířová, provdaná Procházková, patří k menšině českých krásek, které ještě nevystavily svoje tělo na odhalených snímcích. "Prezentuji se prací, modelingem, ne nahotou," řekla Super.cz Veronika ve chvíli, kdy na sobě měla jedny z nejodvážnějších šatů během své kariéry.

Pod průsvitný vršek si nesměla vzít podprsenku, protože by tím zhatila efekt nádherné róby, kterou návrhářka Ivana Mentlová vytvořila pro projekt Srdeční záležitost. "Ale nějaký trik jsem stejně použila," upřesnila Veronika. Použila čtverce náplasti, které si nalepila na bradavky, aby jí neprosvítaly.

Projekt Srdeční záležitost upozorňuje na problematiku srdečně-cévních chorob, které jsou velmi rozšířené i mezi mladými ženami. Jeho organizátorky oslovily osm nejlepších českých módních návrhářů Ivanu Mentlovou, Kláru Nademlýnskou, Denisu Novou, Tatianu Kovaříkovou, Helenu Mertlovou, Beatu Rajskou, Mirku Talavaškovou a Pavla Ivančice, aby pro projekt navrhli a ušili červené šaty, které budou v rámci 2. ročníku Dreft Fashion Weeku vydraženy, a výtěžek bude věnován Institutu klinické a experimentální medicíny IKEM.

Šaty předvedly modelky Ivana Mrázová, Tereza Chlebovská, Veronika Procházková Chmelířová, Kateřina Sokolová (35), Tereza Budková, Lenka Šindelářová, Andrea Stieblingová a Sandra Sobková. Ty Veroničiny byly ale bezpochyby nejodvážnější a zároveň byly zvoleny v rámci focení za nejkrásnější. Zda budou také vydraženy za nejvyšší sumu, se ukáže na aukci v úterý 18. září.

Reklama

Další články

Načítám