Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se na VIP párty poprvé objevila Ornella Štiková, mezi přítomnými lidmi ze šoubyznysu to vzbudilo pořádný rozruch. Mnozí zprvu reagovali tím, že se zvednou a odejdou. Nakonec ale kvůli hostiteli zůstali. Jedinou, která do baru, kde seděla Ornella s tátou, jež byli obklopeni novináři, nevešla, byla Eva Decastelo (45).

S ní a s Martinou Gavriely (45) měla Ornella ostrý konflikt na sociální síti, když je blonďatá těhotná maturantka pojmenovala velmi vulgárními slovy, souvisejícími s jejich erotickou minulostí. Na rozdíl od Evy ale Martina na večírku zůstala. "Já si jí nevšímám, nemám potřebu to řešit," řekla Super.cz Gavriely. "Jsem tady s lidmi, které mám ráda, ty, kteří jsou pod úroveň, nevnímám," shodla se s ní modelka Tereza Zimová.

Asi nejvíc byla rozhozená modelka Eliška Bučková (34), jež byla vychovaná ve věřící rodině. "Kdyby Zdeněk Style Hrubý, kterému jsem křtila videoklip, nebyl můj kamarád a neměla jsem ho hrozně ráda, také bych odešla. Nepotřebuji se ukazovat vedle takových lidí. Já jí opovrhuji, fandím Gábině, která je zlatý člověk, a ona hodně zkomplikovala život jí i její rodině," svěřila Eliška Bučková.

Naopak Petr Zvěřina, jehož proslavila reality show VyVolení, se domnívá, že právě lidé jako Ornella na VIP párty patří. "Dokázal bych vyjmenovat víc lidí, které tady vidím, a nepatří sem spíš než ona," uzavřel Petr.

Reklama

Další články

Načítám