Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nejsou sice spolu už kupu let, ale přesto je pojí asi docela hluboké přátelství. Právě proto Václava Noida Bártu (43) neskutečně rozlítilo nařčení jeho bývalé manželky Lucie Bílé (57), že si přiživovala popularitu na smrti Jiřiny Jiráskové (†81). „Vídali jsme se denně v divadle, proto vím, jak to všechno bylo. Vůči Lucii to bylo hnusný,“ brání svou původní lásku rocker.

O Noidovi asi nikdo, kdo ho zná, nemůže říci, že by patřil k těm, kteří si vymýšlejí a přifukují pravdu. Právě proto od něj slova obrany vůči jeho bývalé ženě znějí tak upřímně. „Hrozně mě to naštvalo, protože si pamatuju ty situace, kdy Lucie jezdila za paní Jiráskovou každý den. Zkoušeli jsme tehdy Aidu, a tak vím, že to, co bylo napsané v novinách, není pravda. Chodila za ní opravdu nezištně a byla na tom kvůli stavu paní Jiráskové psychicky dost špatně. Koupila jí novou speciální zdravotní postel s matrací. A kritizovali ji vlastně za to, že si udělala fotky, které jí přitom paní Jirásková dovolila publikovat. Říkala jí: Vždyť nám to tady sluší, Lucko, tak to klidně někam dej!“ svěřil se Vašek Noid Bárta Super.cz se svými poznatky.

„Hrozně mě vytočilo, jak Lucka dopadla, když paní Jiráskové pomohla. Pro dobrotu na žebrotu. Taky jsem psal Pavlovi Novotnému, který se o ní nelichotivě vyjádřil. Známe se, je to dobrej kluk, proto jsem mu nenadával, ale napsal čistá fakta, o kterých vím,“ prohlásil velký srdcař Vašek, který chápe i to, že se jeho bývalá žena vymluvila z pohřbu.

„Po smrti paní Jiráskové byla z toho mediálního tlaku hotová. Bylo toho na ni moc. A myslím, že je lepší postarat se o umírajícího ještě za jeho života, než pak dělat tyjátr na pohřbu,“ domnívá se Bárta, který si své exmanželky neskutečně váží a našel v ní i oporu po rozchodu s Eliškou Bučkovou.

„Jsem hrozně šťastnej, že mám Lucku za kamarádku. Je to úžasnej člověk. Vážím si každé její rady, protože má úžasný životní nadhled a je to inteligentní baba,“ vysekl jí poklonu Noid.

Reklama

Další články

Načítám