Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Jennifer Aniston (42) zřejmě nikdy v žádné své filmové roli nebyla tak sexy jako v novém snímku nazvaném Horrible Bosses. V jedné ze žhavých scén je jako sexy brunetka oděná pouze do černého spodního prádla s podvazky. Hraje zubařku trpící nedostatkem sexu. Když se nechá unést svými představami, začne svůdně olizovat zmrzlinu, pak se vrhne na banán a dokonce i na párek.

Aniston si v nové komedii, která bude mít premiéru začátkem srpna, zahrála otravnou šéfku, kterou nesnáší její asistent natolik, že se jí rozhodne zbavit. Spolu se svými přáteli, kteří jsou rovněž v roli utlačovaných podřízených, vymyslí plán, jak vyzrát nad svými šéfy.

Herečku, kterou proslavila role Rachel v seriálu Přátelé, bychom ve filmu mohli vidět dokonce i úplně nahou v postelové scéně. Tvůrci komedie si však prý zatím nejsou jisti, zda ji do finální verze přidají. Spolu s Aniston si ve snímku zahrají například Colin Farrell, Kevin Spacey či Jamie Foxx.

Reklama

Další články

Načítám