Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S ‚něžným obrem‘ Michaelem Clarkem Duncanem, jenž minulý týden v pouhých čtyřiapadesáti letech podlehl následkům prodělaného infarktu, se v pondělí přišly naposledy rozloučit desítky jeho nejbližších. Nejsmutnější byl přitom pohled na jeho snoubenku Omarosu Manigault, která nedokázala potlačit zármutek nad ztrátou své životní lásky. V průběhu téměř celého pohřbu, jehož se účastnili mimo jiné i hercovi přátelé Tom Hanks a moderátor Jay Leno, usedavě plakala.

Rozloučení se sympatickým hercem, který nad ostatními kolegy s výškou sahající ke dvěma metrům vždy vyčníval, se konalo v hollywoodské Hall of Liberty.

Omarosa, jež s Michaelem plánovala na leden svatbu, herci po infarktu poskytla první pomoc a zavolala záchranku. Pro CNN uvedla: „Lékaři říkali, že po infarktu nepřežije déle než jeden, dva dny." Když se jí novinářka zeptala, zda jej po mozkové příhodě oživovala, odvětila se slzami v očích: „Pojďme se raději soustředit na dnešek a nevracejme se zpátky k tomu dni.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám