Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a modelka Iva Kubelková (46) není jen půvabnou dámou, ale i pyšnou maminkou a úspěšnou absolventkou.

Iva letos ukončila studium a minulý týden měla promoci v Betlémské kapli. „Je to tak, už mám diplom doma, je to takový zvláštní pocit, mám teď trochu víc času. Když holky odejdou do školky a do školy, tak jsme hned s partnerem zajeli na tenis. Po letech studia je to opravdu nezvyk,“ míní oblíbená moderátorka.

Navíc prozradila, že teď se konečně dívá bez velkých výčitek na televizi. „Mohu si klidně sednout večer k televizi a nemám výčitky, že koukám na televizi místo toho, abych se učila,“ dodala moderátorka, která léto prožila se svojí rodinou.

Její starší dcera Natálka (8) zamířila letos do druhé třídy. „Ona se ve škole hodně soustředí na vztahy, takže se těšila na paní učitelku a na spolužáky. Je pro ni trošku náročnější zvyknout si na jiný režim po prázdninách, ale já jí s tím hodně pomáhám, takže to zvládáme,“ svěřila se Kubelková, jejíž mladší dcera Karolínka chodí do školky.

Kubelková patřila mezi hlavní hvězdy galavečeru Žena regionu, kde jí to v šatech s dráždivým rozparkem moc seklo. Společně se svým partnerem si mimo jiné nenechala ujít módní přehlídku, na které zazářila půvabná Jitka Válková (32).

Reklama

Další články

Načítám