Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herectví, to je řehole, říká se. V jistém smyslu by tohle mohli potvrdit i třeba takoví Karel Heřmánek (76) a Václav Vydra, kterým scénář seriálu Gympl s (r)učením omezeným předepsal opravdu prekérní situaci - společnou scénu pod peřinou na malém gauči.

Vydra a Heřmánek ztvárnili v první sérii Gymplu rivaly v boji o srdce Elišky Holoubkové v podání Libuše Šafránkové. V té další, která vstoupí na obrazovky koncem února, se, jak vidno, vztahy urovnají a oni se spřátelí. Ovšem zase tak moc, jak by snad mohlo někoho napadnout, to nikoliv.

Z fotografií, na nichž se pánové klátí smíchy, je patrné, že netypickou scénu zvládli oba herečtí bardi s humorem a nadsázkou. „Někteří herci by možná odmítli točit takovou scénu, kdy museli být přitisknutí téměř tělo na tělo, ale pánové Heřmánek a Vydra byli naprosto v pohodě a vysmátí,“ řekl nám zdroj z natáčení seriálu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám