Hlavní obsah
Článek

Lucii Králové (42) by pomalu mohly začít znít svatební zvony. Jak totiž redakce Super.cz zjistila, soud jejího partnera Jiřího Šlégra (52) v pátek po dlouhých průtazích konečně rozvedl s manželkou Kateřinou Šlégrovou. „Ano, jsme rozvedeni. Ale zatím nepravomocně. Určitě se budeme odvolávat,“ sdělila Super.cz exkluzivně hokejistova „skoro bývalá“ žena.

Šlégr má s manželkou dceru Jessicu, nějaký čas už ale žije s Královou. Od rodiny se odstěhoval před pár lety právě na žádost Kateřiny, která už nehodlala dále snášet jeho milostné avantýry.

„Byli jsme rozvedeni i přesto, že jsme se s právničkou řádně omluvily z důvodu nemoci. U soudu mě ani nevyslechli, takže jsem neměla možnost se k rozvodu vyjádřit. Jelikož se domníváme, že se nejedná o standardní postup u podobného soudního jednání, ba že byla přímo porušena má ústavní práva na spravedlivý proces, podáváme vůči rozsudku odvolání,“ uvedla manželka Šlégra. Ta se sice rozvést chce, ale překvapil ji prý enormní tlak od manžela, aby k rozvodu došlo v co nejkratší možné době.

Manžele po řádném ukončení manželství čekají ještě soudní tahanice o majetek. Kateřina po muži žádá, aby ji adekvátně finančně zabezpečil, chce dokonce zlomek toho, na co má právo, avšak podle našich zdrojů bývalý špičkový hokejista na její nabídku nepřistoupil.

Reklama

Další články

Načítám