Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavné sestry Kardashianovy mají ty nejlepší předpoklady k bezvadné postavě. Důkazem je jejich šestapadesátiletá maminka Kris Jenner, která se nechala nafotit v bikinách na titulní stranu zářijového vydání australského magazínu New Idea. Šmrncovní Kris se na ní představí v plné kráse v červených bikinách a průsvitném pareu přes boky.

Jenner se tak možná nechala inspirovat svými dcerami, které se v plavkách nechávají fotit rády - především pak ženskými křivkami pověstná Kim. Matka slavného amerického klanu se tak nejspíš rozhodla všem ukázat, že i ona na to ještě má.

Není se čemu divit, s novým vylepšeným tělem se objevilo i větší sebevědomí. Kris si totiž nedávno nechala chirurgicky zvětšit a vymodelovat poprsí. Vše bylo navíc zdokumentováno a odvysíláno na televizní stanici E! v rámci reality show Keeping Up With The Kardashians, kde šestinásobná maminka Kris vystupuje se svými dcerami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám