Hlavní obsah
Článek

Herečka Tereza Kostková (47) má i po narození syna Antonína figuru, jakou by jí mohla závidět leckterá modelka. "Taky občas do té profese fušuju, ale jen tak jednou za rok," řekla Super.cz představitelka jedné z hlavních hrdinek seriálu Ordinace v růžové zahradě. Své bujné křivky už ukázala i na odhalených fotografiích.

"Jsem velký stydlín. Když v Ordinaci točíme erotickou scénu, musím být celá schovaná pod peřinou. Do některých filmů se ale nahota hodí. Sama bych však velmi přemýšlela, zda bych do toho šla," říká Tereza. Na rozdíl od svých mnoha hereckých kolegyň zatím nenafotila ani odhalené fotografie pro charitativní projekty.

"Nikdo mě neoslovil. Zato jsem fotila hodně sexy fotky na kalendář fotografa Jakuba Ludvíka. Mým jediným oblečením byly šperky," popsala svůj snímek pro kalendář kasína Banco, které svým fotomodelkám platí horentní sumy. Tehdy Kostková focením mnoho lidí překvapila, třeba se od ní už brzy dočkáme dalšího podobného překvapení.

Maminka tříletého syna si postavu udržuje téměř denním běháním. "A také si hodně hlídám jídlo. Takhle štíhlá jsem byla nejspíš naposledy v sedmnácti," vzpomínala na otevření obchodu se švédskou módou v obchodním centru Palladium, kde se sešla řada dalších celebrit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám