Hlavní obsah
Článek

Nedávno byla zveřejněna první fotografie popové zpěvačky Britney Spears (42) z remixového videoklipu k singlu Scream & Shout a nutno podotknout, že na ní vypadá opravdu skvěle. Otázkou ovšem je, zda výsledek není spíše dílem grafiků.

„Tady je malá ochutnávka,“ napsala Britney pod snímek, který zveřejnila na jedné ze sociálních sítí. Na obrázku vypadá blond hvězda vskutku výborně. Vlasy má učesané do ohonu, čímž vyniká její něžný obličej. Na sobě má zvláštní svršek od jedné známé sportovní značky, jehož výšivky a ozdobné prvky korespondují s jejími zlatými náušnicemi.

Britney byla nedávno několikrát spatřena na veřejnosti, kde se hvězdě světového formátu podobala jen vzdáleně. Je jasné, že líčení a úprava šikovného grafika udělá své.

Popová princezna, která je maminkou dvou chlapců, před pár dny předvedla, jak svou roli matky bere vážně. Pro své děti totiž udělá první poslední. „Zrovna točím v nahrávacím studiu písničku pro svoje synky. Až ji uslyší, tak se zblázní!" svěřila Britney prostřednictvím Twitteru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám