Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Známá herečka a choreografka Dana Morávková připravovala spolu s fotografkou Alžbětou Jungrovou kalendář pro americkou přírodní kosmetiku Pevonia Botanica.

Premiéra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fotografování kalendáře byla premiéra jak pro Danu, dříve žádný nepřipravovala, tak pro značku Pevonia. Kalendář se bude křtít v listopadu a stálé klientky jej získají jako vánoční dárek.

Pohodové focení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spolupráce s Alžbětou ovšem premiérou nebyla. Dana s fotografkou již tvoří sehraný tým. Obě si společnou práci pochvalují. „S Danou pracuju moc ráda, focení si opravdu užíváme. Vždy si rozumíme, nemáme problém při vybírání fotografií a shodneme se i na výběru lokací a stylizaci. Dobře se známe, což vše usnadňuje,“ říká Alžběta.

Sehraný tým

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Známá herečka je tváří americké přírodní kosmetiky již přes rok. Příprava kalendáře byla pro Danu především vybočením z natáčení a také z tréninků a přípravy na podzimní Stardance. „Prožili jsme všichni úžasné dva dny, celý tým byl skvělý a s Alžbětou je vždycky velká pohoda. Jediné, co nás trochu zlobilo, bylo počasí. Moc se těším na výsledek,“ dodává Dana. Fotografovalo se v pražských ulicích a v nádherném interiéru hotelu Josef od architektky Evy Jiřičné. Styling měl na starost Martin Brumerčík. Líčení ve stylu Itálie 60. let obstarala skvělá vizážistka Ivana Tokárska.

Pevonia Botanica

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kosmetika Pevonia Botanica je složena z nejčistších přírodních ingrediencí. Jejich účinek je umocněn zpracováním, které využívá nejmodernější vědecké a technické poznatky. Výsledkem této spolupráce jsou unikátní produkty, které přináší viditelné výsledky. Značka nabízí produkty rozdělené do několika řad. Od základních, jako je ošetření suché, citlivé a mastné pokožky, až po řadu přípravků, které řeší specifické problémy pokožky dermatologického charakteru, jako je akné a rosacea. Výrazně je zastoupena řada péče o pleť žen nad padesát let s vysokým podílem kaviárového extraktu. Ten spolu s DNA z lososa, mořským kolagenem, mořským elastinem, kyselinou hyaluronovou a escutoxem neboli rostlinnou náhradou Botoxu staví kosmetiku Pevonia Botanica na výjimečné místo mezi kosmetickými značkami.

Další články

Načítám