Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Historie se opakuje a vévodkyně z Cambridge Catherine (42) si pomalu začíná uvědomovat, že před paparazzi není nikde v bezpečí, pokud není uzavřená mezi čtyřmi zdmi. Doslova honbu pak provádějí fotografové ve chvíli, kdy se dozví, že se královský pár odebral na dovolenou. Tu zřejmě poslední před porodem si princ William se svou chotí dopřával na karibském ostrově Mustique, ale ani tam neměli klid.

Snímky těhotné Kate v bikinách z Karibiku se již objevily v italském magazínu Chi. Jde přitom o stejný bulvární plátek, který před časem otiskl i fotografie Catherine z dovolené ve Francii, kde se Kate opalovala bez horního dílu plavek.

Stejně jako minule se i nyní Palác St. James bouří a snaží se proti dalšímu publikování fotografií bojovat. Editor magazínu Chi se ale brání, že snímky pořídil jeden z turistů na veřejné pláži.

Set fotografií již údajně odkoupila i některá média v USA, Francii a Německu. Autor za ně údajně dohromady zinkasoval již více než 100 tisíc liber, tedy kolem tří miliónů korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám