Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotbalista Tomáš Ujfaluši se po nepříjemném zranění menisku pomalu, ale jistě vrací zpět na zelený trávník. Obránce klubu Galatasaray Istanbul před několika dny odjel zpět do Turecka, kde začíná po víc než měsíční pauze opět trénovat. Jeho krásná přítelkyně Aneta Vignerová (36) musela ale zůstat v Praze.

„Mám tady ještě nějaké povinnosti, a tak to bez sebe musíme chvíli vydržet. Oba jsme do vztahu vstupovali s tím, že se musíme věnovat svým profesím, a tak naše odluky bereme tak, jak to je,“ prozradila nám Miss České republiky 2009 a jedním dechem dodala: „Samozřejmě, že se mi ale stýská, to je jasné.“

Opuštěnou modelku naštěstí rozveselují její nejbližší přátelé. Naposledy kráska dorazila v doprovodu Michaela Kováčika, jednoho ze svých dvou stylistů, a kadeřníka Martyho Tyla na párty Deep, kde byli snad všichni, kdo ve světě módy něco znamenají. A právě na této akci v pražské restauraci Buddha Bar jsme modelku vyzpovídali. „Tenhle večírek se vážně povedl. Moc si to užívám a jsem ráda, že konečně přijdu na jiné myšlenky,“ říká Aneta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám