Hlavní obsah
Článek

Specialisté na exotickou dovolenou z portálu www.dovolena.cz od Student Agency nám prozradili, kam letos lidé cestují za netradiční exotickou dovolenou. Klasické exotické destinace si drží svoji popularitu, ale lidé objevili místa, kde není moc turistů a cena za pobyt je přijatelná. Objevte s námi krásy exotické dovolené v době, kdy je tam nejkrásněji.

Srí Lanka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel Long Beach je postavený v typicky srílanském stylu, hotel obklopuje pěkná tropická zahrada a pláž. Transfer z mezinárodního letiště trvá cca 3,5 hodiny jízdy.

Thajsko Pattaya

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Restaurace Chaba nabízí speciality místní i mezinárodní kuchyně. V této příjemné restauraci se scházejí i obchodníci z okolí k obědu či odpolední kávě. Ve druhém patře se nachází vietnamská restaurace Le Mekong. Loma restaurant najdete vedle bazénu a nabízí mořské plody a grilované speciality. Dále je zde bar u bazénu a hospůdka. Kongresové centrum s osmi salónky s vybavením je možné využít pro skupiny od 10 do 500 hostů. Hotel je bezbariérový.

Bali

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Letovisko Sanur odolalo změnám a zůstává ponořené do tradiční atmosféry a kultury. Bumas Hotel se nachází 10 minut od letiště, 200 m od pláže Sanur a 10 minut od obchodní a nákupní čtvrti v Denpasaru. Součástí hotelu je restaurace s místní, čínskou i evropskou kuchyní. Dále bar u bazénu, který nabízí velký výběr koktejlů a nápojů, sendviče a lehké občerstvení. Hostům jsou dále k dispozici bezpečnostní schránky, prádelna, 24hodinová pokojová služba, taxi služba, směnárna, poštovní služby a možnost pronájmu aut.

Další články

Načítám