Hlavní obsah
Článek

Kde jsou ty doby, kdy bylo semeništěm nových vztahů Divadlo Broadway. O tom, že během společného zkoušení a účinkování na jevišti to mezi herci a zpěváky pořádně jiskří, by mohl vyprávět třeba Pepa Vojtek (58), který si našel v muzikálech hned tři partnerky - od Sabiny Laurinové (51) přes druhou ženu Libuši po třetí manželku Jovanku.

Nyní se cosi podobného děje v Divadle Kalich. Na jeho prknech účinkuje několik párů a nyní vznikl i jeden nový. Seriálová hvězda Michaela Doubravová kvůli kolegovi z Pomády Romanovi Tomešovi dala po šesti letech vale Milanovi Peroutkovi, synovi muzikanta z legendárního Olympiku.

„Neměli jsme důvod dál naši lásku tajit, nebylo by to vůči okolí fér. Jsme moc šťastní,“ přiznala Michaela. „Oba se snažíme být co nejohleduplnější k našim bývalým partnerům. Takové věci se zkrátka v životě stávají,“ dodal Roman.

Divačky Divadla Kalich se Míšině volbě jistě nediví, Roman se totiž u nich už dávno těší pozici neodolatelného lamače dívčích srdcí. Nyní je dostává do varu jako travoltovský Danny, už přes rok na něj ale chodí také jako na hlavního hrdinu elánovského muzikálu Osmý světadíl. Jeho výkony je nadšena i kritika a padla i slova, že je to český Freddie Mercury. Není tedy pochyb, že Romana čeká stejně strmá kariéra jako Michaelu.

Michaela a Roman ovšem nejsou zdaleka jediným párem v zákulisí Pomády. Dalo by se říci, že tento muzikál přeje lásce nejen na jevišti, ale i mimo něj. Také další dva představitelé Dannyho Zuka hrají se svými partnerkami. Přemysl Pálek s Charlottou Doubravovou, dnes už manželé se seznámili při natáčení seriálu TV Nova První krok, a Jan Kříž s Marií Blahynkovou, ty spojila castingová show TV Prima Robin Hood – Cesta ke slávě.

Manželskými páry jsou také Zbyněk a Gloria Fricovi a Petr a Lucie Novotní. Naopak Tomáš Savka se v muzikálu Pomáda setkává se svou bývalou partnerkou a stále dobrou kamarádkou Markétou Procházkovou a současně i s milenkou, tanečnicí Zuzanou Pokornou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám