Hlavní obsah
Článek

Jiří Pomeje (†54) seznámil po dvouměsíčním vztahu svoji novou přítelkyní Andreu Šťastnou se Super.cz. "Má úžasný zadek, vždycky jsem byl dolňák," poukázal na přednosti své milé. Andrea na schůzku dorazila pozdě. "Omlouvám se, nechci být jako slečna Bartošová," vypadlo z okaté tmavovlásky. Super.cz s ní natočil reportáž, včetně pořádné líbačky, která bude na serveru během několika hodin. Nezmeškejte to!

Pomeje nový vztah neplánoval. "Rozhodně ne s holkou, která je o polovinu mladší než já. Ale neubránil jsem se," vysvětlil. Společné soužití ale zatím vylučuje. "Andrea bydlí v pronajatém bytě s kamarádkou na Vinohradech. Já mám v bytečku v Dejvicích jenom úzkou matraci na červeném koberečku," vyprávěl. Vše herec dostal darem, protože vydělané peníze musí kvůli dluhům odevzdávat správkyni konkurzní podstaty. "Chybí i lednička nebo pračka, ale to si pořídím díky tomu, že jsem tváří kampaně slevového serveru," dodal.

"Domů mě ještě ani nevzal," postěžovala si Andrea, která není žádná Jirkova fanynka. Jeho kauzu v médiích samozřejmě sledovala. "Je to chytrá holka, studuje na vysoké škole andragogiku. Do toho nastupuje jako zástupkyně obchodní ředitelky do jedné firmy. Dostane skvělý plat a auto," pochlubil se Pomeje.

Andrea už se poohlíží i po vlastním bytě. "Ale klíče budu chtít až k Vánocům, jestli nám to do té doby vydrží," sliboval Pomeje. "A možná se i potřetí ožením," překvapil. Herec má i velké plány. Na podzim vydá knihu a cédéčko, v září otevírá hudební klub, má nastoupit do seriálu, a také se začal opět věnovat dabingu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám