Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes se objevily další spekulace o tom, že se Michaela Maurerová (33) rozvádí s Milanem Kožíškem (42). Manželství prý končí po osmiměsíčním trvání následkem hereččina románku s jiným mužem.

Jak je naším zvykem, obrátili jsme se na hlavní aktérku tohoto smutného příběhu, abychom pro vás zjistili, jak se věci skutečně mají. Z našeho rozhovoru s představitelkou oblíbené kadeřnice Digi ze seriálu Ulice bylo cítit, že celá věc je ještě velmi čerstvá a nedořešená.

Michaela Maurerová nám řekla, že od zveřejnění článku, kde byla vyfotografována, jak se líbá s produkčním Ondřejem Potykou, se její život velmi zkomplikoval. Herečka je přesvědčená o tom, že každým dalším vyjádřením by se její život zkomplikoval ještě víc.

„Já se k tomu vyjadřovat nebudu, myslím si, že bulvární novináři jdou za hranici, kde nabourávají osudy a životy mých blízkých a mojí rodiny. Myslím si, že i veřejně známá osoba má právo na soukromý život a novináři by se v něm neměli rýpat,“ uvedla dost příkře Míša, která obvykle bývá vůči novinářům mnohem vstřícnější a otevřenější.

Michaela a Milan spolu žijí již jedenáct let a mají spolu dvojčátka Pepíka a Magdalenku (4). Byla by určitě obrovská škoda, kdyby boj za záchranu svého manželství vzdali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám