Hlavní obsah
Článek

Díváte se rádi na StarDance? Pokud ano, tak pro vás máme jednu krásnou vzpomínku. Zuzana Norisová s tanečníkem Janem Klimentem předvedli ve třetí řadě soutěže jedno ze svých nejžhavějších vystoupení.

Favorité soutěže, kteří nakonec skončili druzí za Danou Batulkovou a Janem Onderem, tehdy zatančili temperamentní jive, který byl porotci ohodnocen známkou číslo osm.

Norisová to během divokého tance natolik rozjela, že divákům pod krátkou sukénkou ukázala růžové kalhotky. Pánové s obdivem zírali také na její neodolatelná sexy stehna. Rytmický tanec se Zuzaně Norisové povedl, ale tehdejší vítězka Dana Batulková byla vždy o krok před ní a celou soutěž nakonec vyhrála.

Milovníci tance se už teď mohou těšit na listopad, kdy na obrazovkách České televize odstartuje už pátá řada této divácky oblíbené soutěže. Své boky v rytmu tance tentokrát rozvlní například zpěvák Petr Bende (46), tyčkařka Kateřina Baďurová, herečka Dana Morávková (52), hokejista Martin Procházka či krásná modelka Pavlína Němcová (52).

Reklama

Další články

Načítám