Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejslavnějších fotbalových brankářů Petr Čech si své soukromí velmi střeží. Teď do něj však nechal nakouknout a rozpovídal se například o tom, jaké to pro něj je, být slavnou osobností, kterou poznávají lidé na ulici.

Petr Čech patří k osobnostem, které jsou světově známé, přesto jim sláva nestoupla do hlavy. A ačkoli si své soukromí snaží chránit, právě kvůli tomu, že „Čechína“ na ulici přehlédne jen málokdo, ne vždy se to podaří. „Ono se to někdy nedá, ať člověk chce nebo nechce. Když jdu například s dětmi do parku, stane se, že se třeba půl hodiny fotím, když si ostatní rodiče všimnou, že jsem tam,“ rozpovídal se Petr v rozhovoru s Václavem Moravcem, který si diváci mohou poslechnout již zítra v podvečer na Rádiu Impuls.

„Moje děti jsou ve věku, kdy tomu ještě nerozumí, tak je těžké jim to vysvětlovat. Takže se to člověk snaží udělat tak, aby všichni byli spokojení a hlavně aby děti z toho odpoledne s tátou něco měly,“ dodal Petr, který je otcem dcery Adélky a syna Damiána.

„Snažím se úplně oddělit rodinný život a profesionální život tak, abych měl kam utéct z blázince toho profesionálního života. Tím pádem si až tak netahám práci domů, abych tím ovlivnil svůj rodinný život,“ vysvětlil Petr, který s manželkou a dětmi žije v Anglii, kde chytá za klub Chelsea FC. Jak ale přiznal, nejen Anglie je jeho domovem. „Mám tu rodinu, všechno. Doma se cítím v Anglii, ale když letím do Čech, tak taky řeknu, že jedu domů,“ dodal Čech.

Další články

Načítám