Hlavní obsah
Článek

Americká herečka a modelka s indiánskou krví v těle Megan Fox (37) zanedlouho oslaví své pětadvacáté narozeniny. A nemohla si přát lepší dárek. Nedávno nafocené snímky pro módní koncern Emporio Armani jsou totiž více než úspěšné.

Rodačka z Tenessee byla vybrána jako hlavní tvář pro tuto sezonu. V sérii eroticky laděných černobílých fotografií se představila především ve spodním prádle nebo v džínovém sexy oblečení. Fotilo se v Los Angeles a za objektivem stáli přední módní fotografové Mert Alas a Marcus Piggott.

“Megan je mladá, sexy a má ducha. Proto bylo její angažování pro značku spodního prádla Armani Underwear ale i pro kolekci Armani Jeans skvělou volbou, “ konstatoval sám Georgio Armani.

A není divu. Tato kolekce se stala velmi populární a je vidět, že sázka na tuto krásku Armanimu vyšla. Spolupráce mezi modelkou a návrhářem prý v budoucnu bude pokračovat.

Není to ale poprvé, co Megan zapózovala pro světové návrháře z Milána. Minulý rok se k focení pro Armaniho připojil i známý portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo. (39)

Na svém kontě má půvabná Megan žhavé fotky pro desítky známých magazínů. V roce 2009 jí dokonce vzdaly hold i ženy. Čtenářky britského magazínu Heat ji v anketě Body Envy zvolily jako ženu, jejíž přitažlivou postavu by samy chtěly mít.

Co se týče soukromí, jejím manželem je herec Brian Austin Green, představitel Davida ze seriálu Beverly Hills 90210. Podle Megan jsou spolu velmi šťastní, tak nám nezbývá nic jiného, než jim jejich lásku přát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám