Hlavní obsah
Článek

Ewa Farna (30) se vypravila s kamarády z kapely Abba Stars do New Yorku. Měli tam několik vystoupení a nemohli vynechat ani nejznámější památky. Celý odlet se ale málem nekonal.

Přesun do New Yorku se neobešel bez problémů, skupina Abba Stars byla totiž vykázána ze dvou letů, protože zpěvačka Petra Peterová se dostavila na letiště z oslavy z divadla v ne příliš střízlivém stavu. Odlet se proto opozdil o několik hodin, kapelník Dan Dobiáš musel ujišťovat personál letiště, že se o svou svěřenkyni další členové postarají.

Nakonec se vše zdařilo, celá výprava dorazila do New Yorku den před sněhovou bouří Nemo. "Bylo to neskutečné, během dvou hodin napadlo v New Yorku tolik sněhu, co u nás za celou zimu. Neexistují zde zimní gumy na auta, takže všichni zalezli a nikde nebylo ani živáčka," vyprávěla Ewa.

Farna a Abba Stars jeli do New Yorku na pozvání Jiřího George Suchánka, který s velkým úspěchem pořádá koncerty po celém území USA, mimo jiné např. pořádal koncert Karla Gotta (†80) ve slavné Carnegie Hall. Kromě samostatných koncertů se o víkendu představili na československém plese, kde byli hlavními hosty už 32. ročníku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám