Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chcete změnit svou ložnici? Ještě před tím, než začnete bourat, malovat a kupovat nový nábytek, zkuste převléct svou postel do nového povlečení. Originální povlečení je nejsnazší cestou, jak oživit místnost a změnit styl vaší ložnice! A až vás daný motiv omrzí, můžete jej okamžitě zase změnit - jak snadné!

Vybrali jsme pro vás originální kousky z luxusního bavlněného saténu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Až vyzkoušíte bavlněný satén – nikdy se již nespokojíte s ničím jiným! Podlehněte jeho úžasným vlastnostem a inspirujte se originálními vzory!

Chcete, aby vaši ložnici naplnila romantická atmosféra? Vsaďte na povlečení Amore!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Určeno všem romantickým a něžným duším. Oboustranný vzor vám dává možnost měnit vzhled vaší ložnice podle nálady. Další z předností tohoto povlečení je materiál, ze kterého je vyroben. Bavlněný satén vás v zimě zahřeje, v létě zchladí a celoročně nabízí povrch příjemný na dotek. Nechte se hýčkat láskyplnou náručí povlečení Amore!

Trendové vzory v luxusním balení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte povlečení, které bude originální, ale ne na úkor vašeho pohodlí? Máme pro vás to pravé! Povlečení Garbra je spojením všeho, co od luxusního povlečení můžete chtít – bavlněný satén vás okouzlí svou hebkostí a originální potisk zaujme na první pohled. Zajímavé spojení hnědé a tyrkysové barvy vaší ložnici dodá šmrnc!

Máte rádi decentní barvy a příjemné materiály?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení Havana je určeno všem, kteří hledají zajímavé a kvalitní povlečení, ale nechtějí experimentovat s barvami. Originální potisk v tlumených barvách vaší ložnici dodá nádech decentního luxusu nejen na pohled, ale i na dotek! Bavlněný satén je na dotek hebký a měkký, ale neklouže a nestudí, jako jeho levná varianta z polyesteru. To je luxus, který si zasloužíte!

Květinové vzory v moderním podání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte rádi klasické květinové motivy a chcete jít s dobou? Květy na tmavém pozadí jsou pro vás to pravé! Tento zajímavý kontrastní motiv dodá vaší posteli nádech romantiky a vášně. V povlečení Rosaline se budete cítit, jako byste spali na okvětních lístcích růží – stejně tak hebký a měkký je povrch bavlněného saténu. Oživte svou ložnici luxusními květy!

Variace na tradiční motivy jsou v kurzu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní povlečení Tajfun je kouskem, který vytvoří ve vaší ložnici neopakovatelnou atmosféru. Něžná barevná kombinace a secesní motiv je tou pravou kombinací, pokud máte rádi netradiční provedení klasických vzorů. Kromě originálního vzhledu oceníte především skvělé vlastnosti bavlněného saténu. Prodyšnost, hebkost a jemnost jsou přesně tím, proč se vám ráno nebude chtít z postele.

Další články

Načítám