Hlavní obsah
Článek

Josef Rychtář (65), přítel Ivety Bartošové (†48), měl podle exkluzivních informací Super.cz opět fyzicky napadnout svou manželku Darinu Rychtářovou (66). Redakci se na základě článků z médií o tom, že zpěvačku její přítel Rychtář terorizuje, ozvala kamarádka jeho ženy. „Opět ji zmlátil. A tentokrát extrémně brutálně. Třískal ji pěstmi po celém těle, a dokonce ji škrtil. Darina po útoku skončila v bezvědomí a nakonec i v nemocnici,“ řekla nám přítelkyně rozvádějící se manželky Rychtáře.

K incidentu mělo dojít zhruba v půli srpna. „Přišel domů opilý a znovu nezvládl emoce,“ popsala prý Darina lakonicky přítelkyni důvod agresivního ataku od manžela. Rychtářová měla dostat hned celou sérii ran pěstí a minimálně jednou pak skončit v bezvědomí. „Nějaký čas strávila i v nemocnici,“ doplňuje kamarádka poškozené, jejíž totožnost si redakce ověřila, a kterou naštvalo, že údajnému násilníkovi Rychtářovi opakované útoky na ženu stále procházejí, a proto nám poskytla i fotografie prokazující zranění. "Darču nafotila zdravotní sestřička v nemocnici poté, co ji umyli od krve. Bylo to pro potřeby policie," uvedla kamarádka Rychtářové.

„Prosím, nechte mě už být. V žádném případě si nepřeju být zase medalizována. Nepište to,“ žádala nás Rychtářová, když jsme ji kontaktovali s žádostí o vyjádření. Že by se bála msty svého chotě, kdyby mluvila?

Případ si převzala policie. „Věc je k šetření. Mohu potvrdit, že mezi manželi došlo k incidentu a je zde podezření z pokusu trestného činu ublížení na zdraví. Případ si převzala služba kriminální policie. Z taktických důvodů však nebudeme poskytovat další informace,“ sdělil Super.cz mluvčí říčanské policie Zdeněk Chalupa. Z policejních kruhů navíc přišla informace, že poškozená dala souhlas s trestním stíháním manžela.

K celému incidentu se Rychtář vyjádřil velmi stručně. "Myslím, že máte špatné informace. Nevím, o čem to mluvíte. Manželku jsem nenapadl," řekl Super.cz stroze.

Rychtář se vždy dušoval, že je k ženám něžný jak k čerstvému lučnímu kvítí a že by je nikdy neuhodil. Tvrdil to i poté, co měla pod okem modřinu i Iveta Bartošová a zranění Rychtářové po jeho návštěvě u ní v Teplicích vysvětloval tak, že si ho způsobila sama. Už předtím však po diskusi s ním skončila Darina ve špitále. Bude mu proto i po posledním incidentu ještě někdo věřit, že ženy nebije?

Reklama

Další články

Načítám