Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kapela Maxim Turbulenc byla vždy oprávněně pokládána za nejtěžší skupinu v českém šoubyznysu. Pak ale začali hubnout. A zatímco jeho kolegům se daří váhu udržet, Pavel Vohnout přezdívaný Kyklop se s ní trápí pořád.

"Před čtyřmi lety se mi podařilo zhubnout na 125 kilo. Ale zase jsem to vytáhl na 175. Teď opět hubnu a mám 150," vypočítal Super.cz své váhové výkyvy Kyklop na oslavě svých padesátin, kde zároveň křtil své sólové rockové cédéčko Prostě já.

"Je to celoživotní boj. Jídlo je totiž moje vášeň, dalo by se říct můj největší životní koníček. Vždycky se dokážu nějaký čas držet, ale pak žeru a žeru. A pak se na sebe podívám do zrcadla, vyděsím se a řeknu si, že to musím zase setřást. To víte, jsem původním povoláním kuchař a táhne se to se mnou pořád," vysvětlil.

Pavel Vohnout sice zpívá legrační písničky, které si během osmnácti let stačilo oblíbit několik generací dětí i dospělých, v duši je ale rocker. "Jsem rocker a taky motorkář, koukněte na moje tetování," pochlubil se v karlínském hotelu Alwyn, kde večírek na oslavu jeho narozenin probíhal.

"To, že jsem vydal s kapelou svoji desku, ale neznamená, že Maxim Turbulenc končí. Kluci jsou moje druhá rodina, pokračujeme dál," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám