Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a zpěvačka Karolina Krézlová promluvila o vztahu s atletickou hvězdou Usainem Boltem. Poprvé prozradila důvod rozchodu. A také to, že už je v jejím životě nový muž.

"Usain byl úžasnej chlap. Jen byl hodně dominantní, říkal mi, co mám a nemám dělat. To byl kámen úrazu," řekla Super.cz Karolina. "Nesměla jsem se bavit s  cizíma chlapama, nesměla jsem chodit na pláž, bylo by toho víc. To už je pak ale moc soukromé," prozrazuje.

"Mohla jsem být doma u bazénu, na nákupech, v restauracích a zase doma. Já nejsem vůbec domácí typ. Miluji moře a vodu. Když mi na Jamajce zakázal jít k moři, to byla pro mě pecka. Pět dní jsem to vydržela a pak jsem odletěla domů," upřesnila krásná zpěvačka, která je již delší dobu zadaná.

"Mám partnera už docela dlouho, ale vůbec vztah nechci tahat na veřejnost. Je to asi nejlepší chlap, kterého jsem poznala," řekla na Mini cooper párty zamilovaně milovnice mužů černé pleti. "Můj přítel je bílý, ale je lehce namixovaný východem. Je vysokej, krásnej, silnej, chytrej, hodnej, na ostatní zlej. Je dobrej," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám