Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože na vrcholu modelingové slávy se devětatřicetiletá Eva Herzigová držela převážně v průběhu 90. let, ani dnes si na nedostatek pracovních nabídek nemůže stěžovat. Módní značky i návrháři po modelkách přesahujících čtyřicítku sahají poměrně často, jelikož jejich tváře jsou dodnes každému dobře známé. Možná i proto si ke spolupráci vybral Herzigovou do své kolekce jaro/léto 2013 i designér Brian Antwood.

Ten nechal s litvínovskou rodačkou nafotit nápadité a neuvěřitelně sexy snímky, na nichž je Eva sice nahá, ale ukazuje méně než modelky v mnoha jiných kampaních. Fotografie, která se rovněž objeví na plakátech, ukrývá spoustu prostoru pro představivost a Eva na ní navíc vypadá jako dvacítka.

Posoudit Antwoodovy designérské schopnosti lze sice pouze ze sandálek na podpatku se střapatou květinovou aplikací, ale jak lze předpokládat, tento neobvyklý tah by mohl obchodně uspět, co říkáte?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám