Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý přítel zpěvačky Moniky Absolonové (47) Vratislav Janda své dvě krásné děti doposud před médii střežil. Teď ale udělal výjimku a mladšího Bertíka a starší Elišku vyvedl do společnosti.

Dceru a syna vzal Janda na charitativní akci Klokánku a Kapky naděje Venduly Svobodové (52), která se konala v nejvýše položené restauraci v Praze na Pankráci. Nejen pro děti tam bylo připravené také kluziště, na němž se vyřádil třeba syn Venduly Svobodové Kuba, který je na zájem médií už zvyklý.

To Bertík a Eliška byli z fotografů trochu nesví a radši se drželi u táty, jemuž je především dcerka, jak už to tak u holčiček bývá, velmi podobná.

Janda a Absolonová, která v těchto dnech finišuje se zkoušením titulní role v muzikálu Mary Poppins, jenž bude mít premiéru už tento čtvrtek, se rozešli na konci minulého roku a podle svých slov zůstali přáteli. Ačkoli se spekulovalo, zda nemá Janda něco s Mahulenou Bočanovou, se kterou si nedávno ruku v ruce vyrazili do baru, panují mezi nimi jen kamarádské vztahy a jak on, tak Absolonová, která nápadníky láká na odvážné dekolty, jsou podle svých slov zatím sami.

Reklama

Další články

Načítám