Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na první pohled je Naomi Campbell (42) na fotografiích ve své nové kampani pro italskou módní značku Pinko dokonalá. Kromě krásné tváře a těla má i perfektní vlasy. Jenže poté, co se před měsícem objevily v médiích snímky z modelčiny dovolené, je jasné, že jde pouze o klam. Naomi je ve skutečnosti téměř do půl hlavy plešatá a iluzi krásných vlasů zde dotváří především široká černá čelenka nebo zajímavý čepeček.

Dvaačtyřicetiletá modelingová ikona na promo fotkách ke kampani na podzim a zimu 2012/2013 vystřídala několik slušivých modelů, ale čelenku nebo koženou čepičku z vlasů nesundala, ať už je měla stažené do culíku nebo rozpuštěné. Výsledek je sice perfektní, ale když víme, co za tím nejspíš stojí, dojem je rázem úplně jiný.

Tajemství své havraní hřívy Naomi nerada odhalila během své dovolené na Ibize, kde pobývala se svým partnerem Vladislavem Doroninem. Když modelka lezla z vody a mokré vlasy měla uhlazené dozadu, bylo zřejmé, že jí začínají růst až na temeni hlavy. Jedná se o důsledek jejich mnohaletého žehlení a prodlužování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám