Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud hledáte opravdu spolehlivý internet na doma, pak rozhodně nepřehlédněte tento článek. Teď navíc v balíčku s O2 TV nebo s WiFi tabletem za jedinou korunu.

Nejpoužívanější internet až 40 Mb/s

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte opravdu stabilní a spolehlivé připojení bez výpadků a s non-stop technickou podporou? Pak uděláte dobře, když se rozhodnete pro technologii ADSL/VDSL. Jde o velmi spolehlivý typ připojení dostupný na 98 % území. Bezkonkurenčně nejpoužívanějším ADSL/VDSL internetem je internet od O2. Ten teď v akci pořídíte s rychlostí stahování až 40 Mb/s už za 506 Kč (pokud si ho pořídíte k některému z tarifů Chytrý NEON).

O2 TV s Internetem až 40 Mb/s teď jen za 556 Kč měsíčně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K internetu od O2 teď navíc můžete mít také digitální televizi O2 TV. Celkem tak za internet až 40 Mb/s a digitální televizi O2 TV zaplatíte dohromady jen 556 Kč měsíčně (při pořízení k tarifu Chytrý NEON). Pouze při nákupu v eShopu navíc dostanete set-top box pouze za jednu korunu.

WiFi tablet za korunu k Internetu na doma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další výhodnou nabídkou tohoto měsíce je Internet na doma až 40 Mb/s s WiFi tabletem Prestigio Multipad za jedinou korunu. Také tuto kombinaci teď můžete nakoupit on-line za 556 Kč měsíčně (při pořízení k tarifu Chytrý NEON). Tablet běží na operačním systému Android, a díky podpoře WiFi je tak ideálním společníkem pro vaši domácí zábavu.

Další články

Načítám