Hlavní obsah
Článek

Rozzáří vám každý den. Milujete ho nade vše na světě a chcete pro něj jen to nejlepší. Záleží vám na jeho potřebách. Chcete, aby bylo šťastné, pak budete i vy! Aby vašemu miminku zářil na tvářičce úsměv každý den, potřebuje vaši lásku...My vám pomáháme zajistit to ostatní.

Obrovský výběr kvalitního a zákazníky prověřeného zboží za super ceny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vybírejte ze širokého sortimentu zboží pro miminka na Ondálek Baby shop. Nabízíme kvalitní kočárky, autosedačky, nábytek, hračky, fusaky, odrážedla a mnoho jiných produktů pro ty nejmenší.

POHODLÍ PO CELÝ ROK

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jaro, léto, podzim, zima...do každého ročního období je fusak Bunker od holandské značky Lodger. Má vyjímatelnou vrstvu, která v zimě zahřeje a v létě skvěle odvádí pot. Vybrat si můžete z nepřeberného množství designů a barev. Pokud máte rádi spojení multifunkčnosti, designu a kvality, je Bunker to pravé pro vaše miminko!

KOMFORT NA PROCHÁZCE

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Komplet kočárku Jané Slalom Pro 2012 vás mile překvapí cenou 13.990,- Kč, výběrem z trendy barev a také dalšími plusy jako např. nadstandardní velikostí „sporťáku“ a hluboké korby pro ještě větší komfort při jízdě, velkými nafukovacími koly, nízkou hmotností, super skladností a v neposlední řadě jednoduchým nasazením korbičky nebo autosedačky bez potřeby adaptérů.

TEPLO I V MRAZU

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Speciální membrána SympaTex, která je ve fusaku Mucki L zabudována, je podobná technologiím využívaným při výrobě oblečení pro kosmonauty. Aluminiová vrstva membrány pomáhá odrážet tělesné teplo vytvářené dítětem zpátky do fusaku, teplo proto zůstane uvnitř u dítěte a nedostane se ven. Fusak Mucki L díky membráně neprofoukne, přesto je prodyšný a dítě se v něm zbytečně nepotí.

RADOST ZE HRY

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedna z firem, která svým neotřelým způsobem vyvíjí chytré hračky pro chytré děti, je francouzská Ebulobo! Hračky mají interaktivní prvky, které pomáhají rozvíjet hmat, sluch a zrak děťátka. Zábavnou formou se tak při hraní děti zároveň učí. Zaručujeme vám, že budou bavit i Vás!

ZDRAVÍ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To je především zdravý spánek. A hlavně, pokud bude spát vaše miminko, můžete si odpočinout konečně i vy. Ruční práce, vysoce kvalitní materiály, ověřené technologie výroby, plynulá cirkulace vzduchu a další, tím se pyšní společnost Träumeland a její vysoce kvalitní matrace.

Další články

Načítám