Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Před Vánocemi měla veřejnost tu čest seznámit se s novým milencem Kateřiny Šlégrové, soutěžícím z Muže roku 2008 Michalem Suchomelem (27). A teď už aby jeho jméno zase rychle zapomněla. „Kateřina mu dala kopačky,“ prozradil zdroj z okolí manželky jednoho z nejlepších obránců hokejové historie. Důvod rozchodu měl být prostý: mladík se nechtěl rozejít se svou oficiální přítelkyní…

I když čeřili vodu a novinářům o svém dnes již historickém vztahu neřekli pravdu, nebáli se ukázat spolu na veřejnosti, dokonce proběhla i muchlovačka na hotelu.

„Kateřina měla Michala víceméně jen na sex, rozhodně z něj nechtěla udělat svého oficiálního partnera nebo, nedejbůh, ho nastěhovat k sobě do baráku,“ popisuje přítelkyně Šlégrové. Přesto ale prsaté blondýně vadilo, že by vztah museli dál až přehnaně úzkostlivě tajit kvůli závazku Michala, který prý dál chodí s mladou a krásnou dívkou. A rozhodně na tom nechtěl nic měnit.

„Ještě před koncem roku se s ním proto rozešla,“ dodala kamarádka manželky bývalého úspěšného hokejisty a dnes levicového poslance Jiřího Šlégra (52).

Když jsme se na konec románku zeptali samotné Šlégrové, mysleli jsme, že nás přes telefon snad stihne smrtelnou kletbou nebo na nás aspoň pošle mozkomory. „To snad nemyslíte vážně! Přestaňte se šťourat v nesmyslech. Berte to tak, že s tím klukem nejsem, nemáme spolu žádný kontakt, nikdy jsem s ním nic neměla a basta!“ vykřičela na nás do mobilu Šlégrová a natlakovaně zavěsila.

Protože je ale známá svým sexuálním apetytem, kdo ví, zda se po jejím boku brzy neobjeví někdo nový. Přeci jen na manžela Jiřího si už dávno nemyslí a do kláštera se podle našich informací také nechystá…

Reklama

Další články

Načítám