Hlavní obsah
Článek

Popová princezna Britney Spears (42) je opět ve formě! V sexy upnutých zelených minišatech se ve středu večer spolu s přítelem Jasonem Trawickem objevila na charitativní akci v Beverly Hills a vypadala báječně. Nejen, že byla štíhlá jako proutek, ale s  dlouhými vlnitými blond vlasy a decentními doplňky se stala hvězdou celého večera. Od ušmudlané a neupravené matky dvou dětí, která občas svými fotografiemi spíše děsí, to byla obrovská změna.

Bulvární média v poslední době plnily spíše nelichotivé fotografie Britney. Ta se na nich obvykle s polorozteklým make-upem a podivným rozcuchem na hlavě, kde jsou vidět její napletené pramínky vlasů, dopuje oblíbenou Coca-Colou. Na akci nazvanou Evening of Southern Style Party se však dostavila nebývale hezky upravená.

Britney, jež je vyslankyní skupiny pomáhající lidem, které při hurikánu Katrina v roce 2005 přišli téměř o vše, se v současnosti připravuje na nadcházející turné a zřejmě se dostává do formy i pilným cvičením. Po boku svého přítele Jasona Trawicka navíc vypadala velice spokojeně. Zdá se, že u Britney se zase blýská na lepší časy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám